Nieuwbouw
Renovatie
Buitenwerk
Onderhoud

 

Particulier & zakelijk

Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn bij ons altijd van harte welkom

 

Echt vakmanschap

Prachtig werk voor een betaalbare prijs

 

Gratis adviesgesprek

Onze eerste handeling bestaat uit een gratis adviesgesprek bij u op locatie

 

NOA afbouwgarantie

Wij zijn aangesloten bij de NOA en geven de NOA-afbouwgarantie

 

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag vrijblijvend uw offerte bij ons aan via het formulier

 

De beste kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de hoogste kwaliteit en service

Raapwerk is het vlak en glad maken van ruwe wanden en plafonds met een dikke laag gips. Deze laag dient minimaal één centimeter dik te zijn. Bij het aanbrengen van dunnere lagen wordt gesproken van pleisterwerk. De dikte wordt bepaald door enerzijds uw wens en anderzijds door de status van wand of plafond. Met raapwerk kun je ruwe wanden en plafonds weer recht maken door bepaalde delen dikker te "rapen". Raapwerk kan ook worden toegepast op rondingen zoals bij openhaarden en trappen. Raapwerk levert een gladde ondergrond voor diverse soorten wandafwerking. Voorbeelden hiervan zijn sierpleisters (spachtelpoetz), verven, sauzen, behangen, etc. Het resultaat is altijd dat uw wanden en plafonds vlak, waterpas en haaks zijn! De mate van gladheid is naar keuze. Ook een zeer gladde afwerking is mogelijk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aanOnze diensten

stucwerk

Stucwerk

Met stuc- en spuitwerk kunt u plafonds en wanden, zowel binnen als buiten, met verschillende materialen en effecten laten afwerken. We geven u graag persoonlijk advies, ideeën, handige tips en toepassingsmogelijkheden.

Lees meer

Renovlies

Renovliesbehang is een voordelige keuze voor mooie, strakke wanden. Het is mooi naadloos te verwerken. Geschikt voor zowel nieuwbouwwoningen als bestaande woningen.

Lees meer

Latex spuiten

Latex spuiten is een snelle en goede manier om uw wanden en/of plafonds weer helemaal op te frissen. U kunt uw muren en plafonds in een nieuwe kleur laten spuiten of in de zelfde kleur zodat ze er weer nieuw en fris uitzien.

Lees meer

Nieuwbouw

Wij zijn door onze jarenlange ervaring gespecialiseerd in het stucen van nieuwbouwwoningen. Met speciale materialen beperken we namelijk de kans op scheuren in uw stucwerk tot een minimum.

Lees meer

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 024 203 62 40