Nieuwbouw
Renovatie
Buitenwerk
Onderhoud

U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door ons telefonisch te benaderen op: 06-42710687. Ook kunt u gebruik maken van ons contactformulier op deze website. De prijs van het te leveren werk wordt niet alleen bepaald door het aantal vierkante meters maar van meer factoren zoals:  het te gebruiken materiaal, de ondergrond, de laagdikte, de voorbehandeling enz.

Doordat elke muur of plafond een andere bewerking nodig heeft zult u begrijpen dat een prijs via telefoon of email moeilijk vast te stellen is. Daarom zullen wij voor iedere offerte die we uitbrengen een afspraak moeten maken om het werk te inventariseren.

Opdrachtbevestiging 

Onze offerte is tevens de opdrachtbevestiging. Als u besluit de werkzaamheden door ons te laten uitvoeren, dan kunt u 1 exemplaar van de offerte getekend retourneren. U kunt de offerte ook per mail versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Na ontvangst van de opdrachtbevestiging nemen wij contact met u op wanneer de werkzaamheden kunnen aanvangen volgens u en onze planning.

Inventariseren 

Tijdens dit bezoek bespreekt u uw wensen met Marijn Krens. Hij zal samen met u het werk bekijken,opmeten en eventuele probleemsituatie`s met u doornemen, voor een zo mooi mogelijk eindresultaat. Ook zal hij advies geven in materiaalkeuze, de verschillende mogelijkheden bespreken en natuurlijk al u vragen beantwoorden.

Uitvoering werk 

Aan de hand van de offerte voeren wij de werkzaamheden voor u uit, maar het is altijd mogelijk in overleg meerwerk uit te voeren. Het meerwerk wordt gefactureerd volgens de meterprijzen op de offerte.

Offerte maken 

Aan de hand van de inventarisatie maken wij voor u een vrijblijvende offerte op maat. Zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Veel bedrijven werken met standaard vanaf prijzen waarbij veel bewerkingen zoals het afplakken, voorlijmen, kleur enz. niet in is opgenomen. Onze offerte zijn all-in prijzen zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Oplevering 

Als alle werkzaamheden of een deel ervan, door ons zijn uitgevoerd wordt het werk of een deel ervan opgeleverd en gefactureerd

Offerte uitbrengen 

Binnen 1 week heeft u de offerte binnen via de mail.

Betaling 

De betaling dient te geschieden na oplevering van het werk. U kunt dan pinnen of contant betalen.

Vraag vrijblijvend een offerte aanOnze specialistaties

 • Stucen van buitengevels
 • Stucen van nieuwbouw woningen
 • Latex spuiten
 • Renovlies behang
 • Binnen- en buitenschilderwerk
 • Frescolori
 • Brander stucco
 • Lijsten en ornamenten
 • Stucen van openhaarden
 • Pleisterwerk (stucwerk)
 • Raapwerk
 • Restauratie en renovatie
 • Sauswerk
 • Sierpleisters en Spachtelputz
 • Stukadoren en schilderen van Trappen
 • Steengaas en stucanet
 • Spackspuiten

Onze diensten

stucwerk

Stucwerk

Met stuc- en spuitwerk kunt u plafonds en wanden, zowel binnen als buiten, met verschillende materialen en effecten laten afwerken. We geven u graag persoonlijk advies, ideeën, handige tips en toepassingsmogelijkheden.

Lees meer

Renovlies

Renovliesbehang is een voordelige keuze voor mooie, strakke wanden. Het is mooi naadloos te verwerken. Geschikt voor zowel nieuwbouwwoningen als bestaande woningen.

Lees meer

Latex spuiten

Latex spuiten is een snelle en goede manier om uw wanden en/of plafonds weer helemaal op te frissen. U kunt uw muren en plafonds in een nieuwe kleur laten spuiten of in de zelfde kleur zodat ze er weer nieuw en fris uitzien.

Lees meer

Nieuwbouw

Wij zijn door onze jarenlange ervaring gespecialiseerd in het stucen van nieuwbouwwoningen. Met speciale materialen beperken we namelijk de kans op scheuren in uw stucwerk tot een minimum.

Lees meer

 

Particulier & zakelijk

Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn bij ons altijd van harte welkom

 

Echt vakmanschap

Prachtig werk voor een betaalbare prijs

 

Gratis adviesgesprek

Onze eerste handeling bestaat uit een gratis adviesgesprek bij u op locatie

 

NOA afbouwgarantie

Wij zijn aangesloten bij de NOA en geven de NOA-afbouwgarantie

 

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag vrijblijvend uw offerte bij ons aan via het formulier

 

De beste kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de hoogste kwaliteit en service

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 024 203 62 40