Nieuwbouw
Renovatie
Buitenwerk
Onderhoud

Op deze pagina vindt u een kleine greep uit de referenties van onze klanten uit de omgeving van Beuningen, Nijmegen en Arnhem


Dhr. de Haan

"Zeer goed stukadoorsbedrijf. Ben een complete verbouwing aan het uitvoeren en hierbij toch ontdekt dat niet elk bedrijf kan doen wat men zegt dat met kan. Marijn en collega's daarentegen hebben de klus boven verwachting uitgevoerd. Dit was een zeer prettige ervaring en ik was dan ook blij dat ik niet voor de goedkoopste had gekozen maar voor deze proffesionals. De klus was uiteindelijk groter dan verwacht, maar er werd geen concessie gedaan op de kwaliteit en zijn doorgegaan tot 8 uur savonds om het af te krijgen. Top werk. Komen dus ook gewoon weer terug en kan ik iedereen aanbevelen."

Utrecht, 22-11-2015


Dhr. Wolferink

"Super goed, netjes gestucked. Ook toen er nog werkzaamheden bij kwamen was dit geen probleem en kon dit er nog dezelfde week gedaan worden. Top! aanrader!"

Arnhem, 02-11-2015


Dhr. Jansen

"Badkamerplafond en muren laten stuken door Stucadoorsbedrijf Krens. Marijn is eerst langs geweest om de situatie te bekijken en vervolgens zijn we een prijs overeengekomen.

Tijdens het stuken werd alles netjes afgedekt en afgeplakt. Ook werd er goed meegedacht bij bijvoorbeeld de vensterbank en stopcontacten. In eerste instantie zag alles er perfect uit na een lange dag. Toch zag ik de volgende dat wat diepe krassen en plekken die niet helemaal mooi glad waren. Dit heb ik gemeld en 2 dagen later is alles keurig netjes hersteld. Daarnaast is 'als bonus' ook een stukje stukwerk in het toilet (zat niet in deze opdracht) nog even mooi bijgewerkt."

Nijmegen, 06-10-2015


Dhr. Kok

"Prettig bedrijf! Afspraken nagekomen, goede prijs en het belangrijkste, de muren en het plafond zien er prachtig uit! Prettige mensen en betrouwbaar. Bij een volgende klus komen we zeker terug!"

Nijmegen, 16-06-2015


Dhr. Jong

"Marijn is niet alleen een leuke vent maar bovenal een vakman die mee denkt om een zo mooi mogelijk resultaat te realiseren. Goede prijsstelling, komt afspraken na en levert gewoon goed vakwerk af. Oftewel een verademing om een goede en nette stucadoor in huis te hebben die vakwerk levert!"

Arnhem, 29-05-2015


Dhr. Jong

"Snelle reactie op onze klus; Marijn gaf tijdens eerste contact goed advies en kon op korte termijn met ons karwei starten. Erg prettig, je weet waar je aan toe bent. Definitieve tijdsplanning bleek moeilijk, maar verklaarbaar door oa. dikte van de aan te brengen lagen, ondergrond en droogtijden. Prijs/kwaliteitsverhouding us dik in orde, je krijgt echt waar voor je geld. Of, zoals Marijn ons vooraf al beloofde, superstrakke muren en een superglad plafond. Een echte aanrader dus!"

Nijmegen, 13-12-2014


Dhr. Lazeroms

"Snelle reactie met terug bellen en al zijn afspraken nagekomen. Nette afwerking en alles schoon achter gelaten."

Dordrecht, 03-12-2014


Dhr. Berrevoets

"Hele goede ervaring met Marijn. Na meerdere offertes aangevraagd te hebben telefonisch gesproken met Marijn. Hij is daags erna langs gekomen om samen alles door te nemen. Van een paar wandjes is uiteindelijk bijna alles gestuukt, tot plafonds aan toe. Op het begin heeft Marijn vaak de woorden "Super Strak" gebruikt, ik kan u vertellen, dat is het geworden, super strak! Er was afgesproken dat de keuken een week voor deze geleverd werd klaar zou zijn. Ik maakte me grote zorgen toen er ineens een dag niemand kwam, maar zoals afgesproken de hele verdieping was klaar zodat de keuken veilig geplaatst kon worden. In een later stadium is Marijn nog eens langs gekomen om de extra gemaakte wandjes ook nog te stucen. Meteen zijn toen de beschadigingen die later zijn ontstaan weg gewerkt. Marijn bedankt!"

Molenhoek, 09-10-2014


Dhr. Holtus

"Uitstekende afwerking en meedenken in de klus waren een pré. Zeker aan te bevelen."

Elst, 22-05-2014


Dhr. Klein

"Goede ervaring met Marijn Krens, prima prijs/kwaliteit verhouding. Werkt nauwkeurig en denkt mee over oplossingen. De wand is zeer strak opgeleverd in slechts enkele uren, ook de lastige hoekjes."

Arnhem, 28-12-2013


Dhr. de Koning

"Heel goed resultaat geleverd. Van te voren goed overlegd wat voor materialen te gebruiken en advies gegeven. Netjes gewerkt. Ik kan anderen aanraden om samen te werken met dhr Krens."

Nijmegen, 07-09-2013


Dhr. Keus

"Is na onze uitnodiging thuis komen kijken (vonden wij wel zo prettig) en heeft ons geadviseerd om ook het plafond mee te stuken. Met een platte lijst langs het plafond. Het eindresultaat is mooi geworden. Elke dag werd alles netjes achter gelaten."

Eerbeek, 23-05-2013


Mevr. Bouwman

"Dit is de tweede keer dat wij Stucadoorsbedrijf Krens hebben ingeschakeld voor stucwerk. De eerste keer was voor de hal en de eerste verdieping. Ditmaal voor de wc en gedeelte woonkamer. Het waren geen eenvoudige klussen gezien de ondergrond in ons jaren 30 huis. Wederom heeft Marijn keurig werk geleverd voor een redelijke prijs. Hij komt alle afspraken na, werkt secuur, denkt mee en komt ook zelf met ideeen. Wij zijn erg tevreden met al het stucwerk dat bij ons gedaan is."

Arnhem, 18-12-2012


Mevr. vd Broek

"Ons hele huis moest gestuct worden. Dit kon heel snel gerealiseerd worden door stucadoorsbedrijf Krens. De dag na onze oplevering gingen ze met 3 man aan de slag. Hierdoor was het stucwerk snel klaar en zo konden wij al gauw verder met klussen. Na afloop heeft Marijn nog een schuurmachine gehuurd om de muren (extra) perfect af te werken. Hij dacht mee, kwam afspraken na, en werkte nauwkeurig. Wij zijn super tevreden en zouden hem zeker aanraden bij anderen."

Schalwijk, 04-12-2012


Vraag vrijblijvend een offerte aanOnze specialistaties

 • Stucen van buitengevels
 • Stucen van nieuwbouw woningen
 • Latex spuiten
 • Renovlies behang
 • Binnen- en buitenschilderwerk
 • Frescolori
 • Brander stucco
 • Lijsten en ornamenten
 • Stucen van openhaarden
 • Pleisterwerk (stucwerk)
 • Raapwerk
 • Restauratie en renovatie
 • Sauswerk
 • Sierpleisters en Spachtelputz
 • Stukadoren en schilderen van Trappen
 • Steengaas en stucanet
 • Spackspuiten

Onze diensten

stucwerk

Stucwerk

Met stuc- en spuitwerk kunt u plafonds en wanden, zowel binnen als buiten, met verschillende materialen en effecten laten afwerken. We geven u graag persoonlijk advies, ideeën, handige tips en toepassingsmogelijkheden.

Lees meer

Renovlies

Renovliesbehang is een voordelige keuze voor mooie, strakke wanden. Het is mooi naadloos te verwerken. Geschikt voor zowel nieuwbouwwoningen als bestaande woningen.

Lees meer

Latex spuiten

Latex spuiten is een snelle en goede manier om uw wanden en/of plafonds weer helemaal op te frissen. U kunt uw muren en plafonds in een nieuwe kleur laten spuiten of in de zelfde kleur zodat ze er weer nieuw en fris uitzien.

Lees meer

Nieuwbouw

Wij zijn door onze jarenlange ervaring gespecialiseerd in het stucen van nieuwbouwwoningen. Met speciale materialen beperken we namelijk de kans op scheuren in uw stucwerk tot een minimum.

Lees meer

 

Particulier & zakelijk

Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn bij ons altijd van harte welkom

 

Echt vakmanschap

Prachtig werk voor een betaalbare prijs

 

Gratis adviesgesprek

Onze eerste handeling bestaat uit een gratis adviesgesprek bij u op locatie

 

NOA afbouwgarantie

Wij zijn aangesloten bij de NOA en geven de NOA-afbouwgarantie

 

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag vrijblijvend uw offerte bij ons aan via het formulier

 

De beste kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de hoogste kwaliteit en service

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 024 203 62 40