Nieuwbouw
Renovatie
Buitenwerk
Onderhoud

Buitengevels

Of het nu gaat om een klassiek herenhuis of de afwerking van een garage: u kunt bij ons niet alleen terecht voor het binnenwerk, maar ook voor het buitenwerk. We zorgen voor de juiste uitstraling van uw buitengevels, en herstellen scheuren of afgebrokkelde stukken zodanig dat het er weer als nieuw uitziet. We bieden verschillende afwerkmogelijkheden:

 • Traditioneel kalkzandspecie 
 • Pleisterwerk 
 • Spachtelputz 
 • Krabpleisters 

We kunnen ook zorgen voor isolatie door middel van thermische isolatietechniek. Daarbij wordt uw gevel bekleed met isolatieplaten, waarbij uzelf kunt kiezen hoe het afgewerkt wilt hebben. Wanneer u isoleert in combinatie met een perfecte afwerking kunt u flink besparen op de energiekosten!

 

Frescolori

Kalkpleisters in kleur worden Frescolori genoemd. Deze populaire manier van wandafwerking geeft je interieur een eigentijdse uitstraling. Frescolori is in nagenoeg alle RAL-kleuren leverbaar. Met Frescolori kan een breed scala aan totaal verschillende decoratieve afwerkingen, structuren en kleuren gerealiseerd worden. Frescolori is een oud vakmanschap dat door Stucadoorsbedrijf Krens wordt aangeboden. Wij zijn een gecertificeerd stucadoorsbedrijf en beschikken over de juiste kennis en vakmanschap.

 

Lijsten en ornamenten

Mooie lijsten en sierlijke ornamenten laten in oude panden iets zien van de luxe en smaak van de oorspronkelijke eigenaren. Dit soort lijsten en ornamenten kunnen ook bij u thuis of in uw bedrijf geplaatst worden. Door doordachte keuzes te maken in de vele mogelijkheden geeft u uw pand meer cachet. Stukadoorsbedrijf Krens begint met het voorbewerken van de ondergrond. Deze moet vlak en glad zijn zodat de lijsten of ornamenten mooi en nauwkeurig geplaatst kunnen worden. U kunt ervoor kiezen om uw muren en plafonds inclusief lijsten en ornamenten te laten spuiten met latex. Hiermee verkrijgt u een perfecte eenheid met plafond of wand.

 

Openhaarden

In zowel klassieke als moderne interieurs worden openhaarden steeds meer toegepast. Zag je vroeger nog wel eens openhaarden met een zichtbaar rookkanaal, tegenwoordig worden open haarden strak ingebouwd in de wand. Het aanpakken van uw plafond of wand is een mooie gelegenheid om een openhaard te laten stuken. Wij kunnen voor u op ieder gewenst formaat uw openhaard afwerken en stuken. Ook is het mogelijk om hierbij gebruik te maken van lijsten en ornamenten. Neem contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden of vraag een offerte aan.

 

Pleisterwerk

Pleisterwerk is noodzakelijk om een vlakke ondergrond te creëren voor vrijwel alle mogelijke wandafwerkingen zoals sierpleister of behang. Ons pleisterwerk zorgt voor een zeer gladde afwerking zodat het ook mogelijk is om direct op het pleisterwerk te sauzen. Wilt u sierpleister maar zijn uw wanden niet vlak genoeg? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij werken uw wanden en plafond graag vlak en strak voor u af zodat er daarna een prachtige sierpleister aangebracht kan worden.

 

Raapwerk

Raapwerk is het vlak en glad maken van ruwe wanden en plafonds met een dikke laag gips. Deze laag dient minimaal één centimeter dik te zijn. Bij het aanbrengen van dunnere lagen wordt gesproken van pleisterwerk. De dikte wordt bepaald door enerzijds uw wens en anderzijds door de status van wand of plafond. Met raapwerk kun je ruwe wanden en plafonds weer recht maken door bepaalde delen dikker te "rapen". Raapwerk kan ook worden toegepast op rondingen zoals bij openhaarden en trappen. Raapwerk levert een gladde ondergrond voor diverse soorten wandafwerking. Voorbeelden hiervan zijn sierpleisters (spachtelpoetz), verven, sauzen, behangen, etc. Het resultaat is altijd dat uw wanden en plafonds vlak, waterpas en haaks zijn! De mate van gladheid is naar keuze. Ook een zeer gladde afwerking is mogelijk.

 

Restauratie en renovatie

Bij de restauratie van uw pand kunt u ervoor kiezen het oorspronkelijke materiaal zoveel mogelijk te behouden. Het is ook mogelijk een kopie te maken van het origineel, waarbij gebruikt wordt gemaakt van moderne materialen. Ook oud of beschadigd stukadoorswerk restaureren of renoveren wij zodanig dat het wel helemaal nieuw lijkt!

 

Sauswerk

De nauwkeurigheid waarmee het sauswerk wordt gedaan bepaalt in sterke mate hoe u het eindresultaat beleeft. We hebben veel ervaring in het aanbrengen van gekleurde verven en sauzen uitsluitend indien we tevens het stucwerk mogen verzorgen. Het sauzen van wand of plafond wordt dus niet als aparte dienst aan u geleverd.

 

Sierpleisters en spachtelputz

Wandafwerkingen, zoals sierpleisters en granol, zijn erg mooi. Voor een optimaal resultaat is het van belang dat de ondergrond vlak gestukt wordt. Deze producten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en in verschillende korreldiktes van 1 tot 3 mm. Bent u er niet zeker van of de wanden vlak genoeg zijn dan is het verstandig om ons om advies te vragen. Ons advies is altijd geheel vrijblijvend. Ook geven wij u graag advies over kleur, korreldikte en de structuur van wand en plafond. Spachtelputz is een sierpleister op kunststof basis met een grote kleurvastheid. Wij leveren spachtelpoetz in zowel een binnen- als een buitenkwaliteit. Spachtelpoetz heeft een fraaie korrelstructuur dat zowel in een klassiek als in een modern interieur goed staat.

 

Stuccen antico

Dit is een glanzend gepolijste kalkpleister. Met deze manier van stuken zijn er uitgebreide mogelijkheden. Stucco Antico is te verkrijgen in 48 verschillende kleuren en in diverse structuren. Bekend zijn de Stucco Antico afwerkingen die een marmerachtige uitstraling aan uw wand geven. Stucco Antico maakt een interieur echt af.  Stucco Antico is een kwalitatief zeer hoogwaardige manier van afwerking. Uw muren krijgen een degelijke uitstraling. Met de Stucco Antico bieden wij u de mogelijkheid om een unieke sfeer te creëren in uw interieur.

 

Trappen

Om uw trapgang netjes af te werken is stuken een perfecte manier. Het stuken van uw trapgang draagt bij aan een chique en strakke uitstraling van uw woning, en werkt tevens brandvertragend. Omdat wij enkel gebruik maken van hoogwaardige materialen bent u verzekert dat het eindresultaat, in combinatie met ons vakmanschap, geheel aan uw wensen en eisen voldoet.

Vraag vrijblijvend een offerte aanOnze specialistaties

 • Stucen van buitengevels
 • Stucen van nieuwbouw woningen
 • Latex spuiten
 • Renovlies behang
 • Binnen- en buitenschilderwerk
 • Frescolori
 • Brander stucco
 • Lijsten en ornamenten
 • Stucen van openhaarden
 • Pleisterwerk (stucwerk)
 • Raapwerk
 • Restauratie en renovatie
 • Sauswerk
 • Sierpleisters en Spachtelputz
 • Stukadoren en schilderen van Trappen
 • Steengaas en stucanet
 • Spackspuiten

Onze diensten

stucwerk

Stucwerk

Met stuc- en spuitwerk kunt u plafonds en wanden, zowel binnen als buiten, met verschillende materialen en effecten laten afwerken. We geven u graag persoonlijk advies, ideeën, handige tips en toepassingsmogelijkheden.

Lees meer

Renovlies

Renovliesbehang is een voordelige keuze voor mooie, strakke wanden. Het is mooi naadloos te verwerken. Geschikt voor zowel nieuwbouwwoningen als bestaande woningen.

Lees meer

Latex spuiten

Latex spuiten is een snelle en goede manier om uw wanden en/of plafonds weer helemaal op te frissen. U kunt uw muren en plafonds in een nieuwe kleur laten spuiten of in de zelfde kleur zodat ze er weer nieuw en fris uitzien.

Lees meer

Nieuwbouw

Wij zijn door onze jarenlange ervaring gespecialiseerd in het stucen van nieuwbouwwoningen. Met speciale materialen beperken we namelijk de kans op scheuren in uw stucwerk tot een minimum.

Lees meer

 

Particulier & zakelijk

Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn bij ons altijd van harte welkom

 

Echt vakmanschap

Prachtig werk voor een betaalbare prijs

 

Gratis adviesgesprek

Onze eerste handeling bestaat uit een gratis adviesgesprek bij u op locatie

 

NOA afbouwgarantie

Wij zijn aangesloten bij de NOA en geven de NOA-afbouwgarantie

 

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag vrijblijvend uw offerte bij ons aan via het formulier

 

De beste kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de hoogste kwaliteit en service

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 024 203 62 40