logo logo
Klantenservice
024 203 62 40
Contact
info@krensafbouw.nl
Kantoortijden
Ma / vr: 09.00 - 17.00

Diensten

Onze diensten bestaan uit het realiseren van projecten in de afbouw en onderhoud van vastgoed. Van groot tot klein en van standaard tot gespecialiseerd maatwerk. Het klantenbestand telt diverse grote bedrijven en instellingen alsmede particulieren.

Alleen de beste service telt bij Krens Afbouw. Communicatie en kundige begeleiding vinden we belangrijk, van start tot oplevering.

Wij ontzorgen onze klanten volledig. Met advies waar u iets aan heeft, voor jarenlang plezier van het geleverde werk. We werken volgens VCA-normen.

Stucwerk
Sierpleister en pleisterwerk, spuitwerk, sierlijsten en betonstuc, Buitengevelisolatie, traditioneel buitenstucwerk en onderhoud. Bij ons is niets te gek en is vrijwel alles mogelijk.
Schilderwerk
Wij leveren zowel binnen als buitenschilderwerk. Voornamelijk trappen, kozijnen, deuren, plafonds en muren. Ook kunnen wij een geheel nieuw interieur creƫren door middel van een mooi behang, glasvezel of renovliesbehang voor zowel een nieuwbouwwoning of bestaande woningen.
Tegelwerk
Wij zijn de specialist op het gebied van tegels, natuursteen en alle soorten tegelwerken voor vloeren en wanden door het hele huis, badkamers en terrassen.
Renovliesbehang
Scheuroverbruggend en super strakke wanden. Ons professionele team van renovliesbehangers staat voor u klaar om uw woning mooi en strak af te werken. Vraag vrijblijvend uw offerte aan.
Spackspuiten
Wilt u een mooie afwerking voor uw muren en/of plafond, maar tegelijk de kosten laag houden? Kies dan voor spackspuitwerk.
Latex spuiten
Latex spuiten is een snelle en goede manier om uw wanden en/of plafonds weer helemaal op te frissen. U kunt uw muren en plafonds in een nieuwe kleur laten spuiten of in de zelfde kleur zodat ze er weer nieuw en fris uitzien. Latex spuiten kan in elke gewenste kleur.

Duurzaamheid

Krens Afbouw staat voor veilig en verantwoord werken. Wij vinden veilig en verantwoord werken dan ook van groot belang en willen actief met onze mensen hieraan bijdragen.

Dit zal ook tot sterke reducering van het aantal mogelijke ongevallen leiden. Dat betekent dat alle materieel en electrische gereedschappen waar onze mensen mee werken veilig is en gekeurd is.

Aangesloten bij

Altijd zeker van een prachtig eindresultaat

Stel een vraag


  Contactgegevens

  Adres

  Mortelweg 16
  6551 AE, Weurt

  Bedrijfsgegevens

  Krens Afbouw BV
  KvK: 69632480
  BTW: NL857948647B01

  E-mail

  info@krensafbouw.nl

  Telefoon

  024 203 62 40

  Kantoortijden

  Ma / vr: 09.00 - 17.00

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Krens Afbouw BV